Renteaksjonen - Vi vil ikke betale renter av inkassogjeld

Visste du at om du låner kr. 500 000 og betaler kr. 7 500 pr. måned og har 14% rente så tar det 11 år å bli gjeldfri. Da har du betalt kr. 472 488 i renter. Dette sjokkerer mange. Uten rente er du gjeldfri etter 6 år, det er en helt annen situasjon!! 

Derfor mener vi at ordningen med bruk av renter på inkassogjeld må avvikles snarest. Systemet som ikke bruker renter må bli  standard for gjeldsarbeid i Norge. Her ligger det en betydelig samfunnsgevinst.

Vi har utviklet en kalkulator, «Med rente» som viser akkurat hvor håpløs nedbetaling av inkassogjeld kan oppleves for enkelte. Du kan legge inn dine egne tall i kolonner med gul tekst. Det er «Lånebeløp», «Betalt pr. måned» og «Rente». Med kalkulatoren «Uten rente» ser du den enorme forskjellen.

I Storbritannia feirer man 30 års jubileum for systemet der man ikke bruker renter

Da kan gjelden betales fortere og kreditorene får inn sitt tilgodehavende raskere. I tillegg til gevinstene for person og familie er det en betydelig samfunnsgevinst i at kundene ser at gjelden går nedover hele tiden. Det motiverer! Nedbetaling av gjeld går over lang tid, derfor er det en viktig, opptur for kunden nå han ser gjelden går nedover etter hver innbetaling. Det er viktig virkelig å ha troen selv på at du kommer til å bli gjeldfri.

Vi har jobbet lenge for å tilpasse systemet til Norske forhold. Vi har testet over år, og akkurat som erfaringene fra Storbritannia viser, vet vi at vi innfører et velprøvd og effektivt system som kan hjelpe mange til å få orden på økonomien og beholde den. Derfor aksjonerer vi for å få slutt på bruk av renter når man betaler inkassogjeld. Vi vil innføre dette systemet som standard i Norge for betaling av inkassogjeld.

Et system uten renter kan ikke brukes i Norge, sies det

I diskusjoner om systemet og løsningen hører vi ofte at det er «umulig» å betale ned gjeld uten renter i Norge. Da mister kreditorene renteinntekten, som  er driftsgrunnlaget.
Det er nok riktig, og denne argumentasjonen hadde man også i Storbritannia.
Derfor ble det utviklet alternativ inntjening – som fungerer glimrende. Det er akkurat den vi bruker.

Dette er bakgrunnen for at systemet der man ikke bruker renter i fungerer så glimrende. Systemet vårt er i full drift så vi er startklare. Med oppstartmidler kan vi ta inn nye kunder nå.

Vi starter en renteaksjon for å sette fokus på det vi mener er et betydelig samfunnsproblem –  inkassogjeld – og hvor håpløst denne fellen kan slå ut for enkelte personer.

Vi jobber for å fremme informasjon om systemet for politikere, kreditorer, media og de som lager systemene i hele Norge. 

Vi mener det er på høy tid å avvikle bruken av renter på inkassogjeld og innføre systemet som ikke bruker renter som standard for gjeldsarbeid i Norge.

Med din støtte skal vi klare det!

SIGNER VÅR KAMPANJE I DAG. DA STØTTER DU VÅRT KRAV MOT BRUK AV RENTER PÅ INKASSOGJELD.

Renteaksjonen

Foreningen Gjeldsassistanse

Underskriftskampanje signert av %first_name%,

Jeg vil ikke betale renter av inkassogjeld

%%din signatur%%Takk for din signatur!

Mvh
Foreningen Gjeldsassistanse
5 signaturer

Del dette innlegget med dine venner:

   

Martin’s historie

Martin’s historie Dette er en dummy tekst som legges inn som et eksempel på hvordan siden vil se ut med tekstinnhold. Dette er en dummy

Les mer »

Anne’s historie

Anne’s historie Dette er en dummy tekst som legges inn som et eksempel på hvordan siden vil se ut med tekstinnhold. Dette er en dummy

Les mer »

Har du en histore om dine betalingsproblemer?

Vi vet at mange der ute sitter på tragiske historier om hvor håpløs kampen mot inkassoselskapene, og den endeløse rentekampen kan føles. 

For å få frem akkurat hvor stort dette samfunnsproblemet faktisk er, og hvor tragisk de kan slå ut for en enkelte vil vi gjerne høre fra akkurat deg! Har du en historie med en god løsning er vi veldig glade for å få den også!

Send inn en kort oppsummering av din historie i skjemaet vårt, så tar vi en uformell prat. Kanskje din historie kan hjelpe oss å overbevise politikere og selskapene om at det faktisk må bli tatt grep!

Hjelp oss i vår kamp mot endeløse inkassorenter! 

Siste nytt