Velkommen til Gjeldsassistanse SA

Du tok kanskje kontakt fordi du har gjeld du onsker hjelp til å komme ut av. Det kan vi kanskje hjelpe deg med. Vi er ikke et inkassobyrå, men en gratis hjelper mellom kunden og Utlåner for å finne gode løsninger for partene. Det er nytt at vi ikke bruker renter og omkostinger fordi aller parter er tjent med at du får betalt ned du skyider fortest mulig. Vi har også innført en ny finansieringsmåte slik at kreditorene får en kompensasjon for rentetapet.

Vi har innført noe helt nytt når det gjelder finansiering. Vi kaller det Utlånerfinansiering. Det betyr at vi hjelper deg helt gratis, men Utlåner betaler en llten prosent av penger vi formidler. Som gjenytelse
gjør vi mye arbeid for Utlåner. Hele denne ordningen ble innfort til England i 1993 og hjelper flere hundre tusen mennesker hvert år til å ta tilbake kontrollen over sin egen økonomi, og beholde
den!                                   

Det er denne nye og innovative ordningen vi innfører til Norge.

Skal vi få dette til, må vi smarbeide. Det er ikke greit at kunder kommer med baereposer med små kvitteringslapper og spor. “Når et det fedrig så jeg kan hente det? Det haster litt skønner du!” Det går ikke, men om vi deler litt på arbeide slik at kunden er med i prosessen kan vi få det til. I tillegg er det mye laering i dette. Vi lager lett forståleig, informasjonsmateriale så du ikke skal komme til å stå fast. Og så går det an å spørre!

Ønsker du at vi skal hjelpe deg trenger vi en del informasjon vi bruker mens arbeider med saken.

Vi kaller husholdningsskjemaet vi bruker Gjeldshjelpen. Går du inn på hjemmesiden  ser du flik overst til venstre, trykk på den og du er igang.

Gjeldshjelpen
Denne informasjonen trenger vi når vi jobber med saken
 • Personopplysninger

 • Kundens navn
 • Del - 2 Litt om gjelden og hva du har gjort selv

 • Del 3 - Inntekter

  • Del 4- Utgifter

   • KreditorSaksnummerHovedstolRenterOmkostningerSum 

  Da var det gjort!
  Mange tall å holde styr på, men husk at du hele tiden kan lagre og fortsette senere.
  Har du spørsmål om skjemaet eller utfyllingen, er det fint om du sender en kort epost til hjelp@gjeldsassistanse.no.Vær så konkret du kan. Spørsmålene havner i kø, og vi svarer så fort vi kan!

   

  Hva skjer videre?
  Når vi har fått inn tallene skal vi bearbeide dem og sette dem inn i vårt system. Så kontakter vi kreditorene og forteller at vi har fått en ny kunde, nemlig deg! Så sender vi fullmakt og litt informasjon, og forteller at all innbetaling skal gå til nedbetaling av hovedstol. Når vi får undertegnet fullmakt tilbake starter vi saken.  Når vi har oversikt over hvem som er Utlåner dine, setter vi opp en kravoversikt. Den kan se slik ut!

  Vi ser at Lindorff i sak 854/RT skal ha kr. 304,69 hver måned. Vi vet at det er lange køer rundt i systemet og at det kan ta tid å få satt opp en nedbetalingsavtale alle er enige om. Men vi starter med det samme uten å bli spurt!

  Det er en uvanlig og innovativ måte, vi begynner å betale Utlåner med en gang etter at kravoversikten er ferdig utarbeidet, uten forhandlinger eller andre avtaler!

  Da ser kreditorene at det begynner å komme inn penger månedlig uten at vi har inngått en avtale, de får penger, kunden bare betaler!

  Gevinsten er selvsagt at når kreditor ser at en avtale løper og det kommer penger inn til rett tid, kan man vurdere å tilby en løpende avtale!

  Å få orden på økonomien er som å få tilbake

   – Ikke nødvendig å se seg over skulderen for å se etter noen “trusler”

  – Det kommer ikke noe byksende ut av postkassen og biter deg i armen

  – Du slipper angst som kan bygge seg opp under slike belastninger

  Vi vet det er tøft å gå gjennom en slik periode – men gi deg selv en god klapp på skulderen og si høyt  “Dette skal jeg klare!” Den instillingen skal du være stolt av! Den får ofte ting til å skje.