Du tok kanskje kontakt fordi du har gjeld du ønsker hjelp til å komme ut av. Det kan vi kanskje hjelpe deg med. Vi er ikke et inkassobyrå, men en gratis hjelper mellom kunden og kreditor for å finne gode løsninger for partene. Det er nytt at vi ikke bruker renter og omkostninger fordi aller parter er tjent med at du får betalt ned du skylder fortest mulig. Vi har også innført en ny finansieringsmåte slik at kreditorene får en kompensasjon for rentetapet.

Vi har innført noe helt nytt når det gjelder finansiering. Vi kaller det kreditorfinansiering. Det betyr at vi hjelper deg helt gratis, men kreditor betaler en liten prosent av penger vi formidler. Som gjenytelse gjør vi mye arbeid for kreditor. Denne ordningen ble innført til England i 1993 og hjelper flere hundre tusen mennesker hvert år til å ta tilbake kontrollen over sin egen økonomi, og beholde den!    

Skal vi få dette til, må vi samarbeide. Det er ikke greit at kunder kommer med bæreposer med små kvitteringslapper og spør “Når et det ferdig så jeg kan hente det? Det haster litt skjønner du!” Det går ikke, men om vi deler litt på arbeide slik at kunden er med i prosessen kan vi få det til. I tillegg er det mye læring i dette. Vi lager lett forståelig, informasjonsmateriale så du ikke skal komme til å stå fast. Og så går det an å spørre!

Ønsker du at vi skal hjelpe deg trenger vi en del informasjon vi bruker mens arbeider med saken.

Vi kaller husholdningskjemaet vi bruker Gjeldshjelpen. Skjemaet begynner nedenfor så du kan begynne å fylle ut!

Når du er ferdig kan du velge å lagre og fortsette senere, eller sende inn om du har fått med alt og er fornøyd.